Uw verkoopmakelaar in Amsterdam

Als verkoopmakelaar in Amsterdam doen wij als VHM Makelaars er alles aan om uw woning zo snel mogelijk en voor de best mogelijke prijs te verkopen. Met kennis van de Amsterdamse markt, daadkrachtig handelen en ongeëvenaarde service zorgt VHM Makelaars Amsterdam als verkoopmakelaar ervoor dat u het maximale uit de verkoop van uw woning haalt. Onze verkoopmakelaars zijn gecertificeerd, ervaren en staan u bij vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de daadwerkelijke verkoop van uw woning in Amsterdam.

Omdat ieder huis ins Amsterdam weer uniek is, bieden onze verkoopmakelaars altijd maatwerk. Het succes van een woningverkoop hangt namelijk van veel factoren af. Samen met u bepalen we de reële of minimale verkoopprijs, waarna de verkoopmakelaar een presentatie pakket op maat voor u samenstelt. De VHM verkoopmakelaar biedt alijd een full service pakket met volledige dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven. Hiermee brengen we uw woning optimaal onder de aandacht, zodat de kans op snelle verkoop zo groot mogelijk is.

VHM Makelaars Amsterdam beschikt over een uitgebreid pakket middelen om uw woning optimaal te promoten. Hierbij kunt u denken aan professionele verkoopbrochures, maar ook aan promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn. We verzamelen informatie vooraf, stellen samen met u een verkoopstrategie vast en verzorgen zowel bezichtigingen als onderhandelingen. Zelfs na de verkoop van uw woning kunt u terecht bij ons als verkoopmakelaar in Amsterdam. Een geruststellende gedachte!