Benieuwd naar de courtage van een makelaar in Amsterdam?

De courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft recht op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

VHM Makelaars Amsterdam hanteert scherpe courtagetarieven. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor VHM Makelaars Amsterdam moet kiezen. U betaalt nooit teveel bij ons, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage is wat we daadwerkelijk voor u doen. Met ons kleine team kunnen wij u op een persoonlijk niveau optimaal begeleiden.

VHM Makelaars Amsterdam stelt alles in het werk om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert VHM Makelaars Amsterdam u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben.

Benieuwd naar de courtage van een makelaar in Amsterdam? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.