Uw aankoopmakelaar in Amsterdam

Bij het aankopen of zoeken van een nieuwe woning  in Amsterdam is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Het jaar 2016 kan de boeken in als het beste jaar voor de koopwoningmarkt sinds het uitbreken van de woningmarktcrisis in 2008. Met bijna 215.000 transacties en een koopprijsstijging van 6% op jaarbasis zijn we voor de markt van bestaande koopwoningen weer terug op het niveau van 2007. De woningvoorraad staat dus flink onder druk met name in Amsterdam.

Een VHM aankoopmakelaar kan u op professionele wijze begeleiden, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over de aankoopsom. Dit kan u veel geld besparen. Tevens kijkt de aankoopmakelaar kritisch naar de staat van de woning en kent hij de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Door ons uitgebreid netwerk, kunnen wij als aankoopmakelaar in Amsterdam u uitstekend van dienst zijn wanneer u een woning zoekt. Wij kennen Amsterdam niet alleen door en door maar kan bovendien gebruikmaken van het landelijke netwerk van VHM Makelaars. Zelfs woningen die nog niet op de markt zijn, kunnen wij als aankoopmakelaar al in een vroeg stadium aanbieden. Kortom, wij begeleiden u niet alleen bij de daadwerkelijk aankoop, maar staat u ook bij in het traject van zoeken, vinden en de daadwerkelijke aankoop.

Als aankoopmakelaar in Amsterdam kunnen wij u ook adviseren op het gebied van de financiering van uw woning. We kunnen u altijd in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij doen als aankoopmakelaar in Amsterdam altijd zelf met u de bezichtigingen, onderhandelen scherp en begeleiden u bij de notaris met de koopakte en leveringsakte. Het spreekt voor zich dat we u gedurende het gehele traject op de hoogte houden van de ontwikkelingen en vorderingen.